Астролог оценил шансы Зеленского на второй президентский срок

Астролог считает, что Зеленскому могут помешать повторно баллотироваться в президенты, попытавшись ликвидировать его физически / пресс-служба Офиса президента

По словам Влада Росса, кое-кто в Украине настолько будет против видеть Зеленского президентом два срока подряд, что готов будет пойти на радикальные шаги.

Натякаючи зараз, лише через рік президентства, на другий президентський термін, Володимир Зеленський робить велику політичну помилку.

Про це в коментарі Главреду заявив астролог Влад Росс.

«На місці політичних консультантів Зеленського я б заборонив йому говорити на цю тему. Ці розмови тільки шкодять. Адже не було ще жодного президента, який, перебуваючи на посаді всього один рік, вже б починав говорити про другий термін», – зазначив Росс.

За словами астролога, Зеленського дуже надихають і окриляють його рейтинги, і він повірив у себе, як політика.

«Доки рейтинг Зеленського буде залишатися на рівні 30-40%, він буде думати про другий термін. Але, якщо рейтинг впаде до показників Ющенка, він нікуди висуватися не буде», – вважає Влад Росс.

Як відомо, Володимир Зеленський спочатку стверджував, що йде в президенти на один термін. Однак, на думку Росса, ці слова були лише політтехнологічним трюком.

«Насправді, він завжди думав про 10 років президентства, а тепер і говорить про це. Зеленський – не хитрий шахрай і не «хитрожовтий», як Порошенко, а тому говорить те, що думає», – зазначив Влад Росс.

Взагалі, Зеленському дуже щастить, і всі знакові й доленосні події випадають якраз на найбільш вдалі роки в житті Зеленського, коли він міцно тримає удачу за хвіст», стверджує Росс.

«Якщо наступні президентські вибори відбудуться в 2024 році, то, швидше за все, Володимиру Зеленському нічого не завадить переобратися знову. Оскільки в домі влади в його гороскопі перебуватиме Юпітер – планета влади та великого успіху. Там же буде Білий Місяць – Ангел-хранитель і планета успіху», – зазначив астролог.

Однак, за його словами, якраз перед виборами 2024 року для Зеленського буде велика небезпека вбивства.

«Марс – у домі вогнепальної зброї, та ще й у поєднанні з Меркурієм у домі вбивства. Тому другий термін може бути затьмарений трупом. У Зеленського є всі шанси перемогти на виборах, але йому обов'язково потрібно заздалегідь подбати про посилення охорони. Ні люди з Західної України, ні відверто проросійські медведчуківці не перенесуть його другого терміну, а тому зроблять все, щоб запобігти переобранню Зеленського. А вирішити цю в їхньому розумінні проблему вони спробують за допомогою вбивства», – застеріг Влад Росс.

Читайте такожГороскоп на тиждень: як уникнути великих неприємностейЗа прогнозом астролога, 2021 рік для президента буде дуже складним, і 2022 2023-й – кращі і легші, а от у 2024-му на нього чекає дуже сприятливіший період.

«В 2024-му Зеленському буде щастити так само, як і в знаковий для нього 2019 рік, коли йому колосально щастило. Повний фарт!» – переконаний Росс.

Крім того, астролог стверджує, що Зеленський – перший президент України, який прагне хорошого не тільки для себе, але й для всієї країни, що видно по гороскопу.

«Для подальшої політичної долі Зеленського буде дуже важливим те, який уряд восени прийде на зміну Кабміну Шмигаля», – резюмував Влад Росс.

Замовити персональний гороскоп у Влада Росса ви можете, перейшовши за посиланням.

Автор: Олег Макаров
Новости сейчасКонтакты