Деньги идут в руки: астролог назвала везунчиков февраля-2020

Водолеи имеют более уживчивую природу, чем Козероги / jyotisha.net

Водолеи имеют более уживчивую природу, чем Козероги, подчеркнула астролог.

За словами астролога вищої категорії Оксани Костюк, місячне сузір'я Дханіштха відноситься до всього, що можна назвати хорошим життям.

«Дуже важко визначити особу Дханіштхи в якісь категорії. У природі є безліч різних аспектів, які роблять її однією з найбільш експресивних накшатр», - розповіла вона Главреду.

За її словами, у Дханіштхи є здатність пристосовуватися до будь-якої ситуації, в якій вона перебуває, а зустріч з такою людиною покаже багатогранність талантів і різнобічність особистості.

Люди з Дханіштхою - це сильні особистості. Вони безстрашні, пов'язані зобов'язаннями і бажають бути покараними за свої проступки. Вони ведуть життя одинака, але зазвичай це їх власний вибір.

«Управляюча планета Марс - планета відваги і дії. Марс дозволяє людям-одиначкам виконувати свої дхармічні обов'язки. Вони повинні перемогти своїх внутрішніх демонів і зовнішніх ворогів (матеріальні бажання). Марс - це воїн, який захищає, і його головна роль тут - захищати від руйнівних бажань, тієї сили, яка заважає душі рости. Марс також проявить неймовірну відвагу в супроводі душі в той час, як вона звикає до нового духовного напрямку. Хоробрість і мудрість пов'язують цю накшатру з воїнами, озброєнням, військовим персоналом та екстремальними видами спорту», - стверджує ведичний астролог.

Вона нагадала, що Сатурн (господар Козерога і Водолія) має відношення до наполегливості, дисципліни та організаторських здібностей Дханіштхи. Зазвичай вона ставить перед собою довгострокові цілі, які виконує будь-яку ціну.

«Дханіштха вирішує складну задачу по гармонізації впливів Марса і Сатурна. Оскільки енергія Марса в ній абсолютна очищена, Дханіштха може мудро і конструктивно використовувати енергію (Марс) і протягом часу (Сатурн). Це вміння дає можливість застосовувати свої здібності для отримання багатства. Дханіштха розуміє ритм життя, і її здатність дотримуватися цього ритму дозволяє отримати все найкраще, що може запропонувати Всесвіт», - говорить експерт.

Вона додала, що люди з Дханіштхою в Козерозі хочуть бути відповідальними у своєму житті і будуть прагнути виконувати свої обов'язки, для них буде дуже легко зануритися в те, що роблять інші - в сім'ю, друзів, дітей, батьків, і вони можуть втратити з виду те, що вони самі хочуть. Дханіштха Водолія хоче взяти на себе відповідальність за світ, за земні проблеми і екологію.

«Більше проблем в даному відношенні має та частина Дханіштхи, яка розташована в Козерозі, порівняно з тією, що розташована у Водолії. Все тому, що Водолій має більш уживчивую природу, ніж Козеріг», - резюмувала астролог Оксана Костюк.

Новости сейчасКонтакты