Деньги липнут к рукам: астролог рассказала, кому суждено грести "бабло" лопатой

Астролог рассказала, как использовать энергию для трансформации.

За словами астролога вищої категорії Оксани Костюк, людей накшатри Пурва Бхадрапада супроводжує талант до філософії, духовних знань, але найважливіше для них - іскра, яка повинна запалитися, щоб вони пішли цим шляхом.

"Вони фахівці в питаннях заробляння грошей, здатності навчати, знань і розуміння окультних наук, інтуїтивного дару, багатства. Дуже розумні у виконанні роботи, за яку беруться, інтелігентні. Мають вченість, тобто є схильні досліджувати глибоко предмет. Можуть бути хорошими письменниками, дотепні", - розповіла вона Главреду.

За її словами, ці люди також є хорошими ораторами, але ми ніколи не можемо знати, що в нього на думці. Вони прекрасно вписуються в сучасне суспільство. Пурва Бхадрапади - звичайні люди зі звичайною роботою, які говорять, харчуються і одягаються так само, як і інші, і неможливо здогадатися, які речі вони творять у своєму приватному житті. Вони зберігають у секреті свої особливості і вади.

"Єдина прикмета, за якою можна відрізнити людину з сильною Пурва Бхадрападою - це його напружена, нервова манера поведінки плюс дуже серйозний вираз обличчя. Він буде першим, хто вибухне в конфліктній ситуації ", - підкреслила ведичний астролог.

Вона також перерахувала основним аспекти, супутні накшатрі Пурва Бхадрапада і пов'язаним з нею людям:

Нагадаємо, раніше астролог дала грошовиту пораду двом знакам Зодіаку.

Новости сейчасКонтакты