Гороскоп для всех на 3 октября: денежное везение и крупные неприятности

В субботу денежное везение светит Тельцам / Reuters

Позитивная суббота спрогнозирована представителям одного знака Зодиака.

У суботу, 3 жовтня, Місяць буде "худнути". Найпозитивніший гороскоп на 3 жовтня 2020 року складено для одного знака Зодіаку – Телець.

Тельцям спрогнозовано несподіване поповнення гаманця, пише supercook.ru.

Астропрогноз попередив, що чотирьом знакам Зодіаку – Риби, Водолій, Близнюки та Овен, загрожують великі неприємності.

Зокрема, Риби можуть зіткнутися з важковиліковною хворобою, Близнюки – з втратами через агресивність, а Овни – з пожежею.

Як представникам водних знаків Зодіаку радять провести день

Завдяки тому, що енергії буде навіть більше, аніж потрібно, можна виправити старі проколи. Ви можете відчути, що хтось не бажає вам добра. Не час бути пасивним спостерігачем.

Бережіть ясна, зуби та кістки – є загроза важковиліковної хвороби. Відмовтеся від витання у хмарах. Можуть проявитися фінансові невдачі.

Можливо, вам знадобиться матеріальна допомога друзів. Труднощі не затягнуться надовго.Читайте такожМолодий місяць у жовтні 2020: що ні в якому разі не можна робити

Як представникам повітряних знаків Зодіаку радять провести день

Відмовтеся від загострення атмосфери під час спілкування. Можливо, ви занадто захопилися гонитвою за матеріальними цінностями й не помічаєте, що можете отримати те, про що давно мріяли.

Не дозвольте на себе впливати. Важливі рішення потрібно відкласти. Протипоказані балаканина, глузування й категоричність.

Через запальність та агресивність можна понести матеріальні та нематеріальні втрати. Не втрачайте уважність на дорозі, обережно працюйте з електроприладами та гострими предметами.

Як представникам вогняних знаків Зодіаку радять провести день

Через прорахунок чи невірну оцінку інформації можливі проблеми на роботі або непередбачені витрати.

У житті може з'явитися багато неприємностей через нові знайомства. Обережно працюйте з електроприладами та гострими предметами. Не забувайте про обережність на дорозі.

Може спалахнути гострий конфлікт з незнайомцями. Є загроза пожежі. Гаманець може трохи "схуднути".

Як представникам земних знаків Зодіаку радять провести день

Ділова пропозиція може виявитися для вас не дуже вигідною, не поспішайте говорити "так". Друзі можуть допомогти розібратися у тому, що вас турбує.

У чоловіків може виникнути криза у стосунках через скупість у прояві почуттів. Жінки можуть посваритися з другою половинкою через легковажність та потурання своїм пристрастям.

Гаманець несподівано може поповнитися. На любовному фронті можливі проблеми, варто радитися з друзями.Читайте також"Яскраві романи": астролог розкрив, на кого чекає пристрасний початок жовтня

Автор: Екатерина Присяжнюк
Новости сейчасКонтакты