Гороскоп для всех на 4 октября: новое место и влиятельный покровитель

Весам астропрогноз сулит получение нового места / Reuters

У двух знаков Зодиака может "похудеть" кошелек.

У неділю, 4 жовтня, Місяць продовжить "худнути" після повні. Гороскоп на 4 жовтня 2020 року спрогнозував знаку Зодіаку Терези отримання нового місця, а Близнюкам – появу впливового покровителя.

Раки можуть вдало завершити справу, а Скорпіонам обіцяють визнання, повідомляє supercook.ru.

У прогнозі йдеться, що Овнам та Стрільцям загрожують матеріальні втрати.

Який астропрогноз на неділю складено для земних знаків Зодіаку

Завдяки екстравагантному вчинку є шанс досягти найамбітніших цілей. Фарт можна утримати – "розмітьте" межі власних досягнень та не витрачайте увагу на дрібниці. Не варто купувати коштовності й те, що зроблено з каменю.

Якщо хочете утримати фарт – "розмітьте" межі своїх досягнень і не витрачайте час на дрібниці. Можна щось купити, але не варто тринькати гроші.

Під час будь-якого спілкування проявляйте гнучкість і такт. Працездатність буде на висоті, можна зробити дуже багато справ.Читайте такожГороскоп на 14 жовтня для всіх: глибокі почуття та просування у кар'єрі

Який астропрогноз на неділю складено для повітряних знаків Зодіаку

У вас може змінитися головне джерело доходу, можливо, ви отримаєте нове місце. Не варто все намагатися зробити своїми силами. Після обіду самопочуття може погіршитися.

Перед вами можуть відкритися нові горизонти. Можна погодитися на допомогу близьких чи впливових людей. Після обіду може "прилетіти" неприємна звістка.

Завдяки чарівності жінки можуть роздобути впливового покровителя. Чоловікам прогнозуються проблеми на любовному фронті, для їх розв'язання можна долучити близьких.

Який астропрогноз на неділю складено для вогняних знаків Зодіаку

Жінкам не варто ризикувати, через ризик гаманець може "схуднути". День підходить для комерційних справ. Можна отримати прибуток від спільних проектів.

Варто проводити більше часу в оточенні людей, з якими у вас збігаються думки. Жінкам обіцяють цікаві зустрічі. Чоловікам радять проявляти тактовність і терплячість.

Знизьте активність у справах, протипоказані фінансові операції – є загроза втрат. До обіду можливі труднощі у діловому спілкуванні.

Який астропрогноз на неділю складено для водних знаків Зодіаку

Щоб щось зрозуміти, не варто довго міркувати, – довіртеся своїм почуттям, вони можуть бути правильними.

Щоб утримати удачу, не розпорошуйтеся на те, що вам не потрібно. Вам під силу вдало закінчити справу. Вам можуть зробити пропозицію щодо роботи.

На висоті можуть бути творчі люди – можливі самореалізація, плідні зустрічі, успіхи та визнання.Читайте такожГороскоп для всіх на 6 жовтня: милість долі та прощання з партнером

Автор: Екатерина Присяжнюк
Новости сейчасКонтакты