Гороскоп на 11 марта для всех: амурная неожиданность и отрешение от двух качеств

Двум зодиакальным представителям светят любовные неожиданности / УНИАН

Представителям огненной стихии астропрогноз посоветовал не быть расточительными.

Знакам Зодіаку Терези та Козеріг гороскоп на 11 березня 2021 року – на четвер та 28-й місячний день, спрогнозував несподіванка на любовному фронті.

Близнюкам астропрогноз порадив зректися двох якостей, повідомляє supercook.ru.

Овнів попередили, що їм варто відмовитися від марнотратства.

Чого очікувати або побоюватися представникам стихії земля

Не варто додавати у страви забагато гострих приправ й пити велику кількість алкоголю. Відмовтеся від споживання великої кількості страв, у складі яких є м'ясо. Краще відмовитися від активних дій у колі колег та не навантажувати себе фізичною працею.

Чудовий час для того, щоб помандрувати, потренувати тіло чи просто прогулятися. Після обіду найкраще перебувати у колективі.

На любовному фронті несподівано можуть "намалюватися" перешкоди. Через ілюзії гаманцю загрожує "схуднення". Якщо не будете стримуватися – нарветесь на конфлікт.Читайте такожГороскоп на 19 березня для всіх: грошові зміни і зростання сексуальності

Чого очікувати чи побоюватися представникам стихії повітря у 28-й місячний день

Постарайтеся не опинитися під впливом, він може спричинити негатив. Любителі креативності можуть серйозно просунутися вперед у самовираженні. Є шанс знайти нові знання.

У спілкуванні з тією людиною, яку ви кохаєте, не варто проявляти бурхливі емоції. Краще відмовитися від роботи у колективі. Не варто навантажувати тіло. Відмовтеся від егоїзму та марнославства. Увечері може погіршитися самопочуття.

Можливо, на любовному фронті ви зможете впоратися з проблемами, які звалилися як сніг на голову. Вигідна пропозиція може "поплисти" з рук, і у цьому не буде вашої провини.

Чого очікувати чи побоюватися представникам стихії вогонь у 28-й місячний день

Завдяки комерційним угодам та великим покупкам ваш гаманець може стати повнішим. Через надмірну щедрість можливі проблеми у справах. Після обіду не варто діяти у колективі та навантажувати тіло.

До обіду буде чудовий час для серйозних покупок та комерційних угод. Не будьте марнотратні – вас можуть обдурити. Після обіду по настрою можуть вдарити неприємності.

Якщо хочете домогтися успіху – дійте поодинці й будьте зосереджені. Не варто навантажувати тіло, працювати в оточенні колективу та пред'являти претензії тому, хто з вами поруч.

Чого очікувати чи побоюватися представникам стихії вода у 28-й місячний день

Через неприємності можливі проблеми зі сном. Вами можуть бути незадоволені рідні через те, що ви готові допомагати людям безкорисливо.

Постарайтеся позбутися того, що вам неприємне. Є загроза конфлікту з людиною, яку ви кохаєте. Якщо хочете уникнути сварки – будьте тактовні й терплячі.

Не женіть коней та не будьте наполегливі – очікується нерайдужний день. Можуть дати про себе знати друзі чи далекі родичі.

Прогноз для всіх знаків Зодіаку на четвер від експерта

Можна зайнятися майновими питаннями, спрогнозувала Юлія Погорельченко / instagram.com/vash_astrolog_j

Астролог Юлія Погорельченко поділилася з Главредом, що варто зайнятися питаннями, пов'язаними з майном.

Експерт додала, що буде непоганий день для людей, які займаються творчістю. За її словами, до творчих людей прийде натхнення, вони можуть раптово щось зрозуміти.

"Четвер – день земних справ...", – зазначила Погорельченко.Читайте такожГороскоп на 16 березня для всіх: низка небезпек, ризикові покупки і нові захоплення

Автор: Екатерина Присяжнюк
Новости сейчасКонтакты