Гороскоп на 14 февраля для всех: кому аукнутся любовные приключения, а кому светит прибыль

Женщины-Весы предупреждены о серьезных последствиях приключений на любовном фронте / Reuters

Земному и водному знакам Зодиака светит позитив в деловой сфере.

Гороскоп на 14 лютого 2021 року та 4-й місячний день – це буде неділя, попередив жінок-Терезів про серйозні наслідки любовних пригод.

Ракам астропрогноз пообіцяв прибутковий день, пише supercook.ru.

Ще одному знаку – Козеріг – спрогнозовано успішність у справах.

Яка неділя світить представникам стихії земля

Якщо потрібно розв'язати проблеми – можна смикати друзів, родичів і покровителів. Ваша інтуїція посилиться. Ви зможете краще когось у чомусь переконувати. Хороший день для активного ділового спілкування.

Не ризикуйте всім, що у вас є. Варто діяти обережно. Перед вами можуть відкритися нові горизонти.

Ваша інтуїція стане сильнішою. Ви зможете краще у чомусь когось переконувати. Беріться за справи – вам все до снаги.Читайте такожГороскоп на 23 лютого для всіх: одна успішна сфера та новий пост

Яка неділю світить представникам стихії вода

Чоловікам потрібно розібратися з робочими проблемами, які давно назріли. Зробіть так, щоб у колективі був здоровий клімат. Не можна втрачати емоційну рівновагу.

Можна придбати щось велике. Ви можете укласти угоду, яка принесе вигоду. Не можна ризикувати всім, що у вас є. Можна перейти на новий пост.

Якщо виникла невдача – потрібно покопатися у собі й там відкопати причину. Не випускайте зі своїх рук ініціативу.

Яка неділя світить представникам стихії повітря

День підходить для того, що поставити крапки у розпочатих справах. Можна займатися грошовими справами – віддавати борги, позичати у когось гроші. У вас може з'явитися "дах". Жінкам можуть серйозно відлунитися любовні пригоди.

Вам можуть серйозно допомогти близькі люди, можливо, з'явиться новий "дах". Ваша чарівність буде ставати сильнішою і допоможе справлятися з проблемами.

Якщо виникнуть неприємності – значить ви якось прокололися у минулому. Можете допомогти близьким чи оживити/зміцнити старі зв'язки.

Яка неділя світить представникам стихії вогонь

Можете братися за ризиковані справи й укладати угоди, пов'язані з торгівлею. Енергійність та чарівність будуть ставати сильнішими й допоможуть впоратися з випробуваннями.

Можливі проблеми у спілкуванні з тими, хто вас оточує. Зайва прямолінійність під час спілкування з керівництвом може нашкодити кар'єрі.

"Не вимикайте" увагу під час роботи з важливими паперами й у ході операцій, пов'язаних з комерцією. Можливі проблеми через недипломатичність та поспіх.

Астропрогноз на неділю для всіх знаків Зодіаку від експерта

Юлія Погорельченко зазначила, що сьогоднішній день краще присвятити близьким / instagram.com/vash_astrolog_j

Астролог Юлія Погорельченко поділилася з Главредом, що цей день краще присвятити сім'ї, а не роботі.

"Неділя – (є – Ред.) схильність до необґрунтованого ризику", – попередила експерт.Читайте такожДокладний місячний календар на березень 2021 року: пожвавлення "вампірів" та втілення мрій

Автор: Екатерина Присяжнюк
Новости сейчасКонтакты