Гороскоп на 17 марта для всех: запрет на компромиссы и крупные неприятности

Скорпионам грозят крупные неприятности / Reuters

Ряду зодиакальных представителей астропрогноз посоветовал не терять позиции.

У 5 місячний день – це середа та 17 березня – знакам Зодіаку Козеріг, Лев та Близнюки заборонено відступати.

Овнам гороскоп на 17 березня 2021 року заборонив йти на компроміси, повідомляє supercook.ru.

Скорпіонів астропрогноз попередив про загрозу великих неприємностей.

Чого очікувати у середу земним знакам Зодіаку

Близьким може знадобитися ваша грошова підтримка. Можуть спливти старі заборгованості. Не спілкуйтеся із зайвими людьми. Критично ставтеся до реальності.

Шляху назад немає, потрібно рухатися вперед. Не забувайте, що можна йти на компроміси. Будьте послідовні й тримайте все під контролем. Можете звертатися до чиновників, меценатів, активістів чи начальників.

Світять зміни на любовному фронті. У вас буде багато життєвих сил, проте самопочуття може зіпсуватися через неприємну новину. Можете дістати з довгого ящика старі плани й зробити їх реальністю.Читайте такожГороскоп для всіх на 23 березня: грошове везіння, нове заступництво й лузер дня

Чого очікувати у середу вогняним знакам Зодіаку

Не відступайте. Протипоказані компроміси. Доведеться займатися оформленням важливих документів. Можливі особисті зустрічі. Можете звертатися до чиновників, активістів чи до керівництва.

Через зарозумілість можна стати об'єктом для насмішок. Тримайте себе у руках – постарайтеся не зірватися під час спілкування з колегами.

Не кидайте те, що почали, якщо будете впевнено рухатися до мети, – досягнете успіху. Доведеться витратити багато сил та часу на паперову тяганину й знайомства з потрібними людьми.

Чого очікувати у середу водним знакам Зодіаку

Може статися щось дуже неприємне. Є загроза аварій, нещасних випадків, ви можете погано себе почувати. Постарайтеся не втратити обличчя.

На порожньому місці можуть починатися конфлікти. Гаманець може трохи "схуднути", і у цьому не буде вашої провини. Звільніться від непотрібних "кайданів". Поставте крапки у питаннях, які були відкрито.

Стосунки з рідними можуть стати гострішими. Не розраховуйте на чиюсь допомогу у справах. Потрібно проявляти терплячість.

Чого очікувати у середу повітряним знакам Зодіаку

Ви можете посваритися з тими, від кого залежите у грошовому плані. Якщо потрібно щось зробити – не розраховуйте на те, що впораєтеся швидко й легко.

Не здумайте повертатися на колишні позиції. Стосунки у сім'ї можуть стати гострішими. Будьте ініціативні.

Якщо не хочете витратити життєві сили – відмовтеся від активної діяльності на всіх фронтах. Не спілкуйтеся з людьми, які вам не потрібні.

Що для всіх знаків Зодіаку на середу спрогнозувала експерт

Юлія Погорельченко не радить дуже швидко приймати рішення / instagram.com/vash_astrolog_j

Астролог Юлія Погорельченко поділилася з Главредом, що вранці можливе здивування.

Експерт зазначила, що через сумніви й нерішучість можуть змінитися плани. Погорельченко порадила уникати дуже швидких рішень і не дозволяти негативу ззовні впливати на власне життя.

"Середа буде кидати то в жар, то в холод...", – попередила астролог.Читайте такожЩо не можна робити у День весняного рівнодення 2021: поради астролога

Автор: Екатерина Присяжнюк
Новости сейчасКонтакты