Гороскоп на 21 ноября для всех: доходные операции, прибыльная работа и мощная боль

Овнов и Дев предупредили об угрозе мощных болей / Reuters

Негативная суббота спрогнозирована двум знакам Зодиака – огненному и земному.

Гороскоп на суботу, 21 листопада та 7-8 місячний день, обіцяє низці знаків Зодіаку кар'єрні успіхи. Зокрема, Стрілець, Телець та Рак можуть отримати вигіднішу роботу.

Близнюкам прогнозуються дохідні операції, йдеться у прогнозі, опублікованому на supercook.ru.

Негативний день загрожує Овнам та Дівам – їх астропрогноз попередив про можливі потужні болі.

На яку суботу налаштовуватися представникам повітряної стихії

Потрібно уважно вивчати те, що відбувається, і тримати організованість на найвищому рівні. Вдома проблеми можуть бути через те, що ви відсторонилися від побуту.

Можна провернути операції, пов'язані з грошима, – прогнозується дохід. Завдяки ентузіазму та позитивному настрою ви можете знайти нових союзників. Можуть нагадати про себе старі хвороби.

Якщо ви будете творити самостійно – можете домогтися успіху. Можна ризикувати й займатися комерцією. Вам можуть зробити ділову пропозицію.Читайте такожГороскоп на 1 грудня для всіх: круті досягнення та приємне здивування

На яку суботу налаштовуватися представникам водної стихії

Вам можуть запропонувати роботу – варто викладатися, оскільки є шанс отримати непоганий прибуток. Можливо, доведеться оформляти важливі документи.

Потрібно розібратися з проблемами, які виникли у стосунках, інакше – буде прощання. Положення можуть врятувати уміння жертвувати собою та кохання.

Фантазія може злетіти, життєвих сил стане більше. У другій половині дня можуть втілитися у життя найпотаємніші бажання. У житті жінок можлива любовна драма.

На яку суботу налаштовуватися представникам вогняної стихії

Можливо, вам запропонують роботу, яка принесе більше вигоди. Також є ймовірність кар'єрного просування. Відсутність лукавства можуть оцінити як на особистому, так і на службовому фронті.

На роботі не варто звалювати на плечі додаткові обов'язки, швидше за все, працю не оцінять. Через удар по самолюбству та гордості можливий розрив стосунків.

Не плануйте зробити щось глобальне – можливі потужні головні болі. Ваша емоційність зросте, є загроза нервових зривів.

На яку суботу налаштовуватися представникам земної стихії

Можна більше заробити чи просунутися вперед кар'єрними сходами. Не намагайтеся все зробити одразу, розподіліть роботу на різні дні.

У гаманець можуть "капнути" гроші. Вам можуть запропонувати роботу, яка принесе більше вигоди. Не бійтеся нової роботи, з'явиться шанс непогано заробити.

Через перевтому вас можуть атакувати потужні головні болі, є загроза нервових зривів. Відмовтеся від непосильного навантаження, розкидайте справи на різні дні й раніше вкладіть себе спати.Читайте такожГороскоп на вихідні: життя одного знака просочиться удачею – астрологи

Автор: Екатерина Присяжнюк
Новости сейчасКонтакты