Гороскоп на 29 октября для всех: пруха, вещий сон и удар по настроению

Водным знакам Зодиака насулили пруху / Reuters

Огненному знаку Зодиака светят хорошие новости.

Четвер, 29 жовтня та 13-14 місячний день, прогнозується дуже вдалим для двох водних знаків Зодіаку – Рак та Скорпіон.

Позитив гороскоп на 29 жовтня 2020 року обіцяє Левам – можливі хороші звістки, пише supercook.ru.

Непростий четвер світить Стрільцям – їм загрожує удар по настрою. В астропрогнозі також йдеться, що представникам цього знака насниться віщий сон.

До якого четверга готуватися представникам водної стихії

Гаманець може поповнитися, гроші здатні розв'язати недавні проблеми. Можливо, прилетить хороша новина. Є ймовірність змін на любовному фронті.

Вам буде легко братися за нові обов'язки – рівень життєвих сил буде вищим, аніж зазвичай. Завдяки напористості та ризику можна отримати прибуток.

Зверніть увагу на здоров'я – не можна ігнорувати хвороби. Присвятіть час культурному відпочинку чи подорожам. Діти можуть порадувати.Читайте такожГороскоп на 8 листопада для всіх: матеріальні жнива, оновлення душі та робочі успіхи

До якого четверга готуватися представникам земної стихії

Не варто починати подорожі. Час краще присвятити дому, творчості та культурному розвитку.

Гарний час для творчості, роботи та спілкування з близькими. Найбільшого успіху можна досягти, якщо працювати у колективі.

Можна втратити гроші через неуважність, поспішності чи спроби сісти на два стільці. Ви можете знайти нові джерела енергії.

До якого четверга готуватися представникам повітряної стихії

Ви можете зустріти старих друзів. До обіду є загроза невдач через невпевненість у собі чи неуважності.

Робота може не порадувати. Можливі негаразди у справах, можливо, потрібні будуть фінансові вливання – не бійтеся попросити про допомогу у близьких.

Спілкування може пройти зі знаком мінус. Краще залишити на час справи й усамітнитися. Не робіть поспішні висновки й не поспішайте робити вчинки.

До якого четверга готуватися представникам вогняної стихії

Настрій ґрунтовно може бути зіпсовано через недалекоглядні дії коханої людини чи погану новину. Сон буде віщим та втілиться у життя через день.

Відкладіть початок подорожей. Є шанс отримати хороші звістки й зустрітися з кимось приємним. Не спілкуйтеся з тими, хто вам не потрібен.

Через покупки чи домашні турботи можуть виникнути матеріальні проблеми. Краще не проявляти активність у справах.Читайте такожДругий жовтневий повний місяць 2020: точний час та головні лузери дня

Автор: Екатерина Присяжнюк
Новости сейчасКонтакты