Гороскоп на 8 декабря для всех: деловой бум и оживление любви

Тельцам и Ракам спрогнозирован деловой бум / Reuters

Представителям огненной стихии светит карьерная приятность.

У вівторок, 8 грудня та 24 місячний день, два знаки Зодіаку – Рак і Телець – можуть засипати діловими пропозиції.

Гороскоп на 8 грудня 2020 року обіцяє Терезам оживлення старого кохання, а чоловікам-Левам – кар'єрну винагороду, йдеться на supercook.ru.

Ще два знаки – Діва та Водолій – попереджені про загрозу неприємностей. Діви можуть залишитися без великої суми, а у житті Водоліїв можлива випадкова невдача.

Які загрози та можливості вівторок несе представникам водної стихії

Споріднена душа може допомогти пригасити емоції й згладити гострі кути. Вода заспокоїть душу.

Вас можуть засипати пропозиціями про спільну роботу – не втрачайте шанс зробити прорив. Близькі можуть зарядити позитивом.

Бізнесменам можуть запропонувати щось вигідне, не втрачайте шанс підкорити нову вершину. Будьте рішучі.Читайте такожГороскоп на 17 грудня для всіх: пік фарту та розв'язання любовних проблем

Які загрози та можливості вівторок несе представникам земної стихії

Можливо, доведеться несподівано на щось витратити кругленьку суму. Протипоказані конфлікти. Не втрачайте впевненість у собі.

Вам світить "дощ" з ділових пропозицій, не втрачайте шанс піднятися на нову вершину. Якщо хочете отримати посмішку удачі – не акцентуйте увагу на дрібницях і будьте великодушні.

Якщо хочете уникнути проблем у кар'єрній сфері – будьте сумлінні та терплячі. Можливі проблеми на особистому фронті й несподівані витрати.

Які загрози та можливості вівторок несе представникам вогняної стихії

Чоловіки можуть поранити словом когось близького. Протипоказано копатися у неприємному минулому. У жінок може з'явитися шанс показати всі свої найкращі сторони. Не дозвольте собі викид гніву.

Удача буде йти під руку з вами, і сил буде багато. Чоловіки можуть зробити реальністю плани й поліпшити становище на кар'єрних сходах. Жінкам порадили переглянути поєднання роботи з особистим життям.

Ризиковані справи не протипоказані, оскільки поруч з вами буде фарт. Ви можете досягти відчутного прогресу у справах завдяки підвищеній працездатності й творчому підходу до розв'язання проблем.

Які загрози та можливості вівторок несе представникам повітряної стихії

Випадкова невдача може завдати відчутної шкоди становищу. Продумуйте вчинки й слова. Ситуація в сім'ї може змінитися через вашу байдужість.

Не дивіться у дзеркало та не перевантажуйте очі. Може зрости тривога, невдоволення тим, що вже зроблено. Варто попрацювати фізично, прогулятися.

Може ожити старе кохання. Можливо, захочеться змін, але день не підходить для "перевороту".Читайте такожДокладний гороскоп на 2021 рік для всіх: перевороти, тріумф та відчайдушні кроки

Автор: Екатерина Присяжнюк
Новости сейчасКонтакты