Гороскоп на 9 декабря для всех: приязнь Фортуны и полезная перестановка

Благосклонность Фортуны сулят Тельцам / Reuters

Огненный знак Зодиака предупредили о возможной измене.

Гороскоп на середу, 9 грудня та 24-25 місячний день, найпозитивніший для знака Зодіаку Телець – йому спрогнозовано прихильність Фортуни.

Також світлий астропрогноз складено для Водоліїв, їм обіцяють корисну ділову перестановку, пише supercook.ru.

Неабиякі неприємності спрогнозовано Близнюкам та Овнам – Овнів попередили про загрозу зрад, а Близнюків – про можливу спробу очорнення.

До якої середи радять готуватися представникам повітряної стихії

Через слабку волю можна отримати залежність чи опинитися під ковпаком. Якщо не хочете ускладнення життя – слухайте внутрішній голос.

На роботі вас хочуть очорнити – будьте обережні під час спілкування, не завадить стриманість. Є загрози тілесних спокус, ілюзій та обманів.

На робочому фронті можлива корисна перестановка. Не варто "позіхати" – можна профукати шанс. День підходить для нових справ. Обережно, вас можуть втягнути в інтригу.Читайте такожГороскоп на 18 грудня для всіх: застосування дару, вигода від угод та скидання баласту

До якої середи радять готуватися представникам водної стихії

Не перенапружуйте мозок та м'язи, інакше – є загроза нервових зривів та оживлення старих захворювань. Позбавтеся людей, які до вас нав'язуються.

Вранці настрій можуть зіпсувати. Ділові заходи краще проводити після обіду. Поради чи допомога друзів можуть уберегти від дурниць.

Можливо, ви дізнаєтеся негатив про близьких чи партнерів. Постарайтеся не використати "жало". Через конфлікт у сім'ї можна втратити багато енергії.

До якої середи радять готуватися представникам вогняної стихії

У кар'єрних справах загрожують перешкоди. Під час робочих поїздок є загроза великих грошових втрат чи ДТП.

Неприємна випадковість чи погана новина здатні підштовхнути до поступок заради спокійної атмосфери. Тяга до влади може нашкодити і на кар'єрному, і на особистому фронтах.

Можлива і ділова, і любовна зрада. Неприємна випадковість чи погана новина можуть змусити зайнятися чимось новим.

До якої середи радять готуватися представникам земної стихії

Постарайтеся знизити поріг чутливості до критики. Якщо не хочете напруженості вдома – не доводьте коханій людині свою правоту.

Творчі люди опиняться під особливим заступництвом Фортуни. Можна не боятися неприємностей.

Близьким потрібно віддати максимально багато душевного тепла. Протипоказана агресія. Знизьте поріг чутливості до критики.

Порада на 9 грудня для всіх знаків Зодіаку від астролога Юлії Погорельченко

Юлія Погорельченко не радить у середу давати старт новим справам / instagram.com/vash_astrolog_j

"...Середа день пасивний, не варто починати нічого нового. Можна їхати у поїздки, відпочивати, займатися духовним зростанням", – порадила Юлія Погорельченко.Читайте такожДокладний гороскоп на 2021 рік для всіх: перевороти, тріумф та відчайдушні кроки

Автор: Екатерина Присяжнюк
Новости сейчасКонтакты