Астрологи раскрыли, кто встретит любовь

Стрельцы, Овны и Раки могут обрести любовь, спрогнозировали астрологи / УНИАН

Один из знаков Зодиака может встретить потрясающую личность.

Трьом знакам Зодіаку – Стрілець, Овен та Рак, на другу половину травня спрогнозована доленосна зустріч, вони можуть знайти кохання.

Стрільці зустрінуть приголомшливу особистість, яка змусить забути про інших кандидатів на роль другої половинки, повідомляє SlovoFraza з посиланням на астрологів.

За їх словами, представники цього знаку самі захочуть побудувати міцні стосунки, досягнуть успіху в справі, і Купідон гарантує їм щастя.

Овнам спрогнозована зустріч з унікальною особистістю, до якої вони одразу ж відчують симпатію. Експерти порадили Овнам не квапити події, надмірна наполегливість відлякує.

Читайте такожГороскоп на тиждень: кому не можна гнатися за двома зайцямиРаки можуть закохатися та почати зустрічатися з людиною, яку давно знають. Астрологи додали, що у Раків давно закоханий їх старий знайомий, але лише наприкінці травня вони ним зацікавляться.

Раніше астрологи спрогнозували, що щасливцями другої половини травня будуть Раки, Тельці та Козероги. У прогнозі йшлося, що Тельцям та Ракам світить кар'єрне зростання.

Автор: Екатерина Присяжнюк
Новости сейчасКонтакты