Что нужно и чего нельзя делать при лунном затмении 30 ноября

Астролог рекомендует перед лунным затмением 30 ноября выбросить хлам из дома и сесть на диету

По словам астролога, влияние лунного затмения 30 ноября 2020 года в большей мере прочувствуют женщины.

Місячне затемнення, яке відбудеться 30 листопада, об 11:30, ознаменує завершення великого циклу нашого життя. Це місячне затемнення буде напівтіньовим, і його не буде видно на території Європи, в тому числі й України, а тому воно жодним чином не буде втручатися в карту нашої країни.

Про це в коментарі Главреду розповів астролог Влад Росс.

Астролог зазначив, що напівтіньове затемнення «програється» в приватному порядку – не в карті держави, а в особистій натальній карті кожної людини.

"Залежно від того, в який дім гороскопу потрапить затемнення, в тій сфері і варто чекати невдовзі змін: у когось це затемнення виявиться в домі кар'єри, у когось – у домі фінансів і грошей, у когось – у домі любові. Кому в якій сфері чекати змін, можна дізнатися тільки в індивідуальному порядку на астрологічній консультації", – пояснив Росс.

За словами астролога, листопадове місячне затемнення позначиться на особистому житті людей. А, оскільки Місяць управляє жінками, то і більший вплив затемнення буде на них, на їх особисте життя.

Читати такожДепресія, гальмо і час замовити місце на кладовищі: гороскоп на листопад-2020Влад Росс підкреслив, що це місячне затемнення передуватиме сонячному затемненню, яке відбудеться в грудні.

"Воно буде пов'язане із завершенням цілого етапу нашого життя, тому так важливо поблизу місячного затемнення позбутися всього того, що тягне нас назад, у минуле: непотрібне спілкування, непотрібні люди, непотрібні речі, непотрібні звички, непотрібна інформація. У цей період варто розірвати всі відносини, які несуть страх і залежність», – зазначив астролог.

Крім того, на думку Влада Росса, дні поблизу затемнення стануть найкращим періодом для того, щоб позбутися зайвої ваги.

"Тому 20-30 листопада всім раджу сісти на дієту або влаштувати собі розвантажувальні дні», – додав він.

Астролог наполягає, що 28-30 листопада слід позбутися старого мотлоху, який накопичився в квартирі, викинути непотрібні речі, все зайве і, врешті-решт, очиститися.

"Ранок 30 листопада слід присвятити медитації. Або ж просто ляжте головою на схід і помислить про найбільші і найсприятливіші плани на майбутнє», – порадив Влад Росс.

Однак при цьому астролог застеріг, що в період затемнення не варто вирушати в дорогу, тому що існує велика небезпека нещасних випадків і ДТП.

"28-30 листопада можуть бути аварії потягів, автобуси можуть перевертатися, а машини будуть врізатися одна в одну. Не виключено, що на шахтах можуть статися нещасні випадки», – додав Росс.

Замовити персональний гороскоп у Влада Росса ви можете, перейшовши за посиланням.

Автор: Олег Макаров
Новости сейчасКонтакты