"Беда Путина": астролог назвал последний год правления президента

Для Владимира Путина 2021 год станет последним годом правления, сообщил астролог / Reuters

Главе РФ точно не удастся насладиться пожизненным правлением, утверждает эксперт.

Астролог Влад Росс спрогнозував, що для президента Російської Федерації Володимира Путіна 2021-й стане останнім роком правління.

Біда Путіна полягає у тому, що поряд з ним немає астролога, розповів експерт Главреду.

За словами співрозмовника, російському лідеру точно не вдасться насолодитися довічним правлінням, оскільки бажаний для нього результат референдуму щодо поправок до Конституції дуже швидко згорить через те, що дата його проведення невдала.

"Референдум не можна проводити на ретроградному Меркурії, та ще й на спаленому, тому що його результати підуть нанівець і просто перетворяться на прах. Меркурій – це символ документів, листів, протоколів, а в аурі Сонця все це просто згорить. Біда Путіна зокрема у тому, що поряд з ним немає астролога...", – сказав Росс.

Експерт додав, що глава РФ віддав перевагу магам, екстрасенсам, шаманам та чорним месам з відрубаними головами баранів та прирізаними верблюдами.

Нагадаємо, період ретроградного Меркурія почався 18 червня, він закінчиться 12 липня. Референдум РФ щодо поправки до Конституції розпочався 25 червня, голосування вирішили розтягнути на тиждень.

Автор: Екатерина Присяжнюк
Новости сейчасКонтакты