Новий рік 2020: чому не місце на святковому столі

Новий рік 2020 краще відсвяткувати без яловичини / УНИАН

Символ 2020 року можна відлякати кількома звичними продуктами.

Зима 2020 вже наступила, і часу на підготовку до Нового року залишилося не так вже й багато. Новорічний стіл можна назвати своєрідною приманкою - вважається, що на ньому мають бути улюблені продукти символу нового року по китайському календарю, і тоді на протязі всього року можна розраховувати на фарт та добробут.

Новий рік 2020 ми проживемо під символом Білого Металевого Щура, і задобрювати в новорічну ніч маємо саме його. Главред вирішив розібратися, що обов’язково має бути на новорічному столі, а що - категорично не можна ставити.

Символ 2020 року не вважають гурманом, тому догодити йому досить просто. Варто почати з оформлення святкового столу - підберіть посуд, скатертину та одяг під кольори символу року і вже отримаєте “плюс в карму”.

Читайте такжеГороскоп на 2020: как достичь успеха, и что нельзя делатьВважається, що символу року можна “запасти в душу”, якщо на новорічному столі розкласти фігурки з його “родичами”.

Новий рік 2020 - що обов’язково має бути на новорічному столі:

Страви на новорічне меню 2020 радять наситити білим кольором - можна прикрасити їх білим соусом, зробити написи.

Новий рік 2020 - що категорично не можна ставити на новорічний стіл:

Також в новорічне меню 2020 не радять додавати страви у формі щура - під час застілля фігурки понівечать, а це може образити господаря майбутнього року. 

Новости сейчасКонтакты