Главные явления и "белые дни": подробный лунный календарь на декабрь 2020

Большинство дней декабря 2020 – нейтральные / Reuters

В декабре будет солнечное затмение 2020 – названо время пика по Киеву.

Складено детальний місячний календар на грудень 2020 року, у ньому зазначено, якими місячними днями за рахунком будуть календарні дні, і коли відбудуться головні астрологічні та астрономічні явища місяця – молодик, повний місяць та сонячне затемнення.

У місячному календарі, опублікованому на vedmochka.net, також позначено сприятливі та хороші дні для особистого життя та бізнесу, досить складні дні, несприятливі та критичні дні для старту нових справ та нейтральні дні для взаємодії з людьми.

За відомостями видання, більшість днів грудня будуть "білими" – нейтральними.

Ключові астрологічні та астрономічні явища грудня – місячний календар (Україна):

Астролог Влад Росс сказав Главреду, що грудневе затемнення Сонця не буде видно в Україні та у країнах, які знаходяться поруч. За його словами, пік затемнення за Києвом буде о 18:30.

"Його (затемнення Сонця – Ред.) можна буде спостерігати лише у південно-східній частині Тихого океану та частково на території Південної Америки...", – поділився відомостями експерт.

Детальний місячний календар 2020:

Більшість днів грудня 2020 – нейтральні / Скріншот з vedmochka.net

Молодий місяць

Молодиком називають фазу місяця, під час якої супутник Землі знаходиться між нашою планетою й Сонцем приблизно на одній прямій, пише Wikipedia. В енциклопедії наголошується, що коли Місяць та Земля знаходяться на одній прямій з Сонцем, відбувається сонячне затемнення.

Автор: Екатерина Присяжнюк
Новости сейчасКонтакты