Рискует повторить судьбу расстрелянного Чаушеску: астролог рассказал, что ждет Лукашенко

Астролог предостерег Лукашенко об огромной опасности, отметив, что лучшим решением для "батьки" будет бежать из Беларуси / Reuters

Влад Росс отметил, что, если бы он был астрологом Лукашенко, то посоветовал бы ему бежать в Россию уже сейчас.

Свій 66-й день народження президент Білорусі Олександр Лукашенко відзначає 30 серпня. Гороскоп «бацьки» обіцяє йому втрату посади, за яку він тримався стільки років, і серйозну загрозу для життя.

Про це в коментарі Главреду заявив астролог Влад Росс.

Перш ніж прогнозувати, що на Лукашенка чекає в новому році його життя, астролог звернув увагу на те, що річний соляр «бацьки», який триває до 30 липня цього року – просто провальний.

«Найбільш тривожний показник – Місяць у поєднанні з Сатурном і Плутоном: це завжди вказує на загрозу бути скинутим з посади або навіть загрозу вбивства. Якби я був астрологом Лукашенко, я б порадив йому бігти, як можна швидше, в Росію. Адже приблизно таке ж небезпечне розташування планет було в гороскопі Чаушеску: його, як відомо, швидко засудили і розстріляли. Тому найбільш правильним рішенням для Лукашенка було б добровільно віддати владу і виїхати в будиночок під Сочі», – зазначив Влад Росс.

Читати також«Прихлопнуть таргана капцем»: астролог розповів, чим закінчаться вибори для ЛукашенкаАстролог не виключає, що Лукашенко буде битися, тримаючись за владу до останнього, але це йому не допоможе – так його не скинуть у серпні 2020-го, але все одно скинуть пізніше.

«Він приречений втратити свій «трон». Якщо «батько» не втратить його в серпні, то, найімовірніше, це відбудеться взимку. Шансів на те, щоб залишитися в політиці – на «королівському троні», у нього вже немає», – переконаний Росс.

Він також зазначив, що символом народження Лукашенка є людина, що стоїть на вершині гори і дивиться на те, як весь світ простягся біля його ніг, хапає меч.

«Це вказує на небезпеку: людина може розбитися, впасти і загинути або бути заколотою. Меч – це завжди символ того, що людина може померти насильницькою смертю. Тому якщо Лукашенко хоче спокійно пожити на пенсії, йому вже зараз час тікати до Росії, інакше він може і не жити зовсім», – застеріг Влад Росс.

Замовити персональний гороскоп у Влада Росса ви можете, перейшовши за посиланням.

Автор: Олег Макаров
Новости сейчасКонтакты