Гороскоп на 24 октября 2020 года: хороший день на всех фронтах и потеря всего

Ряд знаков Зодиака могут сразу всего лишиться, предупредил астропрогноз / Reuters

Одному водному знаку Зодиака насулили всплеск энергии.

Гороскоп на 24 жовтня 2020 року – субота і 8-9 місячний день – попередив знаки Зодіаку Близнюки, Стрілець, Телець, Овен та Діва про загрозу втрати всього й одразу.

Левам світить хороший день на всіх фронтах, повідомляє supercook.ru.

В астропрогнозі йдеться, що Риби у цей день можуть розраховувати на сплеск енергії.

Що повітряним знакам Зодіаку обіцяє астропрогноз на суботу

Можливі жорстокі конфлікти з тими, хто вас оточує. Не намагайтеся ризикувати – можна одразу все втратити.

Ви можете неправильно підібрати партнера. В роботі можна проколотися. Не можна втрачати позитивний погляд на життя.

Під час спілкування з керівництвом не варто прогинатися. Не потрібно вірити клятвам й обіцянкам. Протипоказані порожні слова.Читайте такожГороскоп на 2 листопада для всіх: любовні приємності, вигода та доленосні сни

Що водним знакам Зодіаку обіцяє астропрогноз на суботу

Ви станете енергійнішими. Завдяки цілеспрямованості результати роботи будуть кращими, а це може закласти фундамент для втілення заповітної мрії.

Не бійтеся бути наполегливими та ініціативними. З'являться можливості, які допоможуть вибратися з халепи. Можна взятися за наведення ладу вдома.

Може захотітися зробити внутрішній чи зовнішній "переворот". Можна відмовитися від роботи, яку ви вже почали, чи від якихось пропозицій.

Що земним знакам Зодіаку обіцяє астропрогноз на суботу

Можливі розчарування на любовному фронті. Щоб розв'язати конфлікт знадобиться відверта бесіда. Не втрачайте уважність під час виконання своїх обов'язків на роботі.

У цей день потрібно вичікувати. Не варто наважуватися на серйозні кроки. Бережіться ризику.

Робіть свою роботу добре та розраховуйте лише на себе. Можуть підвернутися вигідні пропозиції, але не можна ризикувати, оскільки можна втратити все.

Що вогняним знакам Зодіаку обіцяє астропрогноз на суботу

Будьте уважні під час виконання обов'язків на роботі. Протипоказаний ризик, ви можете все втратити. Можливо, ви отримаєте шанс на краще змінити особисте життя.

Є загроза жорстких конфліктів з тими, хто поруч. Потрібно бути стриманими й терплячими, як ніколи, – є загроза все втратити.

Можна закінчити розпочаті справи, оцінити те, що вже зроблено. Хороший день для спілкування з тим, хто вам близький.Читайте такожЖіночий гороскоп на тиждень: названо найвезучіший знак Зодіаку

Автор: Екатерина Присяжнюк
Новости сейчасКонтакты